Monacor TM-25

Huur megafoon
Bent u op zoek naar een krachtige megafoon die een heldere boodschap kan overbrengen aan een grote groep? De MONACOR TM-25 is een toonaangevende keuze, erkend om zijn extreme luidheid en veelzijdigheid, ideaal voor evenementen of situaties waar duidelijke communicatie essentieel is.... Lees meer

Direct een huur offerte aanvragen

Bij SMELT begrijpen we dat elke communicatiebehoefte uniek is. Elk verhuurproject wordt zorgvuldig afgestemd op uw wensen en kent zijn eigen prijzen. Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan en ervaar de kwaliteit en expertise van SMELT.

Omschrijving

Bent u op zoek naar een krachtige megafoon die een heldere boodschap kan overbrengen aan een grote groep? De MONACOR TM-25 is een toonaangevende keuze, erkend om zijn extreme luidheid en veelzijdigheid, ideaal voor evenementen of situaties waar duidelijke communicatie essentieel is.

De MONACOR TM-25 kan een indrukwekkende 115 dB produceren dankzij zijn 25W vermogen. Dit maakt hem niet alleen hoorbaar op grote afstanden, maar zorgt er ook voor dat de boodschap duidelijk wordt overgebracht, zelfs in rumoerige omgevingen. Het volume is eenvoudig in te stellen met de volumeknop, zodat u de luidheid kunt aanpassen aan de grootte van uw publiek en de omgeving.

Wat krijgt u?

Bij het huren van de MONACOR TM-25 megafoon van SMELT krijgt u een betrouwbaar en krachtig communicatiemiddel, ideaal voor evenementen of situaties waar duidelijke communicatie vereist is. Inclusief een volle batterijen pack om direct van start te kunnen gaan.

Waarom SMELT?

SMELT staat bekend om het leveren van professionele communicatieapparatuur van topkwaliteit. Of u nu een evenement organiseert, een bouwplaats beheert of deelneemt aan een grootschalige oefening, onze apparatuur garandeert heldere en effectieve communicatie.

Interesse?

Heeft u interesse in het huren van de MONACOR TM-25 of wilt u meer weten over onze andere communicatieoplossingen? Neem dan contact op met SMELT. Ons team van experts adviseert u graag over de meest geschikte oplossing voor uw specifieke behoeften.

Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

Pakketinhoud

Wanneer u een Huur megafoon bij SMELT huurt, dan wordt deze standaard geleverd met de onderstaande artikelen.

Naam Monacor TM-25
Modelnummer TM-25
Batterij 8 X C batterijen
megafoon_levering_lader Nee
Draag accessoire Polsbandje en connectiekabel
Documentatie Handleiding

Specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Monacor
Artikelnummer Dry-Hire-TM-25
Productnaam MONACOR TM-25 huur megafoon

Afmeting en gewicht

Afmetingen 230 mm x 370 mm
Gewicht 1700 gram

Batterij eigenschappen

Batterij 8 x C batterijen
Batterij verwijderbaar Ja

Microfoon eigenschappen

Ingebouwde microfoon Ja
Afneembare microfoon Nee
Push-To-Talk Ja

Speaker eigenschappen

Vermogen 25 Watt
Maximale decibel 115 dB
Volume regelaar Ja
Sirene Ja

Direct een huur offerte aanvragen

Alternatieven